KLANK

CONCERT

‚Äč

HANDPAN-

MAKELAAR

KLANK-FULNESS

Klankfulness is een ontspannende behandeling waarin klank bewust wordt ingezet om een bepaald meditatief/ontspannend effect bij de cliënt te bewerkstelligen. Emoties wekken in het menselijke lichaam reacties op. Emoties kunnen dus wel degelijk blokkades in het lichaam opwerpen, waaruit - bijvoorbeeld- spanningen en rusteloosheid kunnen ontstaan. Dit kan een sterke invloed hebben op de energetische delen van het lichaam waardoor de energiebalans wordt verstoord. De trilling van de klanken dringen door tot op celniveau. Iedere cel heeft een bepaalde basisfrequentie. Door harmonische klank zullen de celstructuur en spiertonus van het lichaam in hun oorspronkelijkheid terug worden getrild en in overeenstemming komen met de andere cellen.

Hierdoor ontstaat een diepteontspanning en worden basale lichaamsfuncties verbeterd. We kunnen de behandeling ook verrijken met onze Kasina setting. We voegen daardoor een extra dimensie toe aan de meditatieve beleving.

255 tinten van de kleuren rood, groen en blauw maken 16,5 miljoen kleurencombinaties mogelijk die de hele ruimte vullen. Een wereld van pure kleuren verlichten uw visuele en mentale indrukken in combinatie met de op u afgestemde klanken.Door visuals en klanken op een getimede en slimme manier te combineren, kan de Kasina-setting je hersengolven veranderen en je heel snel laten intreden in een nieuwe staat. Perfect voor mensen die beginnen te mediteren omdat je een diep ontspannen status kunt bereiken in minuten in plaats van uren.

+32 496 70 30 05

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon

© 2017 Enersoundgy