KLANK

CONCERT

Op het ritme van de handpan zorgt Peter voor een verfijnd en kleurrijk klankentapijt. Hij neemt jullie mee op een innerlijke reis, een diepgaand melodisch klankconcert vanuit het hart. Door een prachtige micro-orkestratie ontrafelen en versmelten de rijke nuances van allerlei klanken. De verbluffende eenwording van handpan, Tibetaanse klankschalen , didgeridoo en talrijke instrumenten.

HANDPAN-

MAKELAAR

Ben jij ook geraakt door de klank van de handpan ? 
Heb jij die ook altijd eens willen ontdekken ? 

Graag wil ik iedereen de kans geven om dit instrument te ontdekken. Daarop is het idee ontstaan om mijn expertise te delen onder de vorm van onafhankelijk handpanmakelaar.

In een eerste ontmoeting geef ik u de kans om dit instrument te ontdekken, leer ik u hoe er aan te beginnen en begeleid ik u verder in een eventuele aankoop ervan. Er zijn zoveel makers en tweedehands aanbiedingen dat het zeer moeilijk is om het kaf van het koren te scheiden.

KLANK-FULNESS

Klankfulness is een ontspannende behandeling waarin klank bewust wordt ingezet om een bepaald meditatief/ontspannend effect bij de cliënt te bewerkstelligen. Emoties wekken in het menselijke lichaam reacties op. Emoties kunnen dus wel degelijk blokkades in het lichaam opwerpen, waaruit - bijvoorbeeld- spanningen en rusteloosheid kunnen ontstaan. Dit kan een sterke invloed hebben op de energetische delen van het lichaam waardoor de energiebalans wordt verstoord. De trilling van de klanken dringen door tot op celniveau. Iedere cel heeft een bepaalde basisfrequentie. Door harmonische klank zullen de celstructuur en spiertonus van het lichaam in hun oorspronkelijkheid terug worden getrild en in overeenstemming komen met de andere cellen.

Hierdoor ontstaat een diepteontspanning en worden basale lichaamsfuncties verbeterd. We kunnen de behandeling ook verrijken met onze Kasina setting. We voegen daardoor een extra dimensie toe aan de meditatieve beleving.

255 tinten van de kleuren rood, groen en blauw maken 16,5 miljoen kleurencombinaties mogelijk die de hele ruimte vullen. Een wereld van pure kleuren verlichten uw visuele en mentale indrukken in combinatie met de op u afgestemde klanken.Door visuals en klanken op een getimede en slimme manier te combineren, kan de Kasina-setting je hersengolven veranderen en je heel snel laten intreden in een nieuwe staat. Perfect voor mensen die beginnen te mediteren omdat je een diep ontspannen status kunt bereiken in minuten in plaats van uren.

+32 496 70 30 05